okupanti-na-luganschini-primushuyut-pratsivnikiv-pidpriyemstv-ta-navchalnikh-zakladiv-vstupati-do-rosiyskoyi-partiyi-ova

Окупанти на Луганщині примушують працівників підприємств та навчальних закладів вступати до російської партії - ОВА

 • 409546 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Співробітників промислових підприємств та навчальних закладів тимчасово окупованих населених пунктів Луганської області примушують написати заяву для вступу до провладної партії. Інакше погрожують створити проблеми на роботі. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Нещодавно працівникам промислових підприємств та навчальних закладів повідомили про обов’язкову необхідність написати заяву для вступу до провладної партії. Інакше – чекайте проблем на роботі», - написав Лісогор у Telegram.

Деталі

За його словами, агітують до вступу й співробітники паспортних столів, які видають документи зразка рф. Кажуть, що можуть організовувати процедуру на місці.

Також Лисогор зазначив, що росіяни продовжують готуватися до так званих «виборів», які намагатимуться провести у вересні.

Тим часом жителі окупованих територій скаржаться на численні відмови банківських установ рф щодо видачі кредитів під заставу житла. Загарбники відмовляють усім, зазначив голова ОВА.

Безпекова ситуація

Як повідомив Лисогор, росіяни не припиняють бити по населених пунктах Луганської області. На вулицях Невського та прилеглих сіл небезпечно перебувати і вдень, і вночі.

За словами очільника ОВА, люди практично не виходять з домівок, але все одно неохоче налаштовані на евакуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупована Луганщина: дітей, яких повертають після "промивки" мізків батькам, ретельно перевіряють

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нічна "бавовна" у Криму: мо рф заявило про 13 дронів

     • 241022 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 248 тисяч

     • 276973 переглядiв