okupanti-na-luganschini-ne-khochut-voyuvati-cherez-veliki-vtrati-ta-pogane-zabezpechennya-genshtab

Окупанти на Луганщині не хочуть воювати через великі втрати та погане забезпечення - Генштаб

 • 172672 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Серед російських окупантів у районі Першотравневого у Луганській області росте кількість охочих покинути район ведення бойових дій через великі втрати та несвоєчасне забезпечення, повідомили у суботу у Генеральному штабі ЗСУ, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, у підрозділах мотострілецького полку окупантів, який бере участь в бойових діях в районі Першотравневого на Луганщині, російські військовослужбовці мають низький рівень морально-психологічного стану.

"Встановлено, що основними чинниками, які негативно на нього впливають, є великі втрати в живій силі під час ведення бойових дій, несвоєчасне забезпечення окупантів боєприпасами та невизначеність з термінами поповнення особового складу підрозділів, що зазнали бойових втрат", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, збільшується кількість охочих залишити свої підрозділи та вибути з районів ведення бойових дій до російської федерації.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 241 330 осіб, 4140 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог атакував Кіровоградщину дронами: всі цілі збито

     • 188004 переглядiв