okupanti-na-khersonschini-pidsuvayutsya-poblizhche-do-krimu-u-silakh-oboroni-zapevnyayut-bude-garyache

Окупанти на Херсонщині підсуваються поближче до Криму: у Силах оборони запевняють - "буде гаряче"

 • 1295917 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Російські окупанти на Херсонщині намагаються посунутись ближче до Криму, де наразі окопуються та підтягують резерв строковиків. Як повідомила в ефірі національного телемарафону начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, окупантам в тому районі “буде гаряче”, передає УНН.

Цитата

“Вони (окупанти – ред. ) намагаються посунутись ближче до Криму, сподіваючись, що там буде тепліше. Але ми можемо засвідчити, що там їм буде гаряче. Наразі вони підтягнули туди резерв строковиків з челябінської області для облаштування додаткових оборонних споруд. Поки що вони окопуються”, – повідомила Гуменюк.

Деталі

Відповідаючи на питання щодо звільнення півострова, начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру зазначила, що Крим буде звільнено, ймовірніше за все, не за сценарієм Донбасу, а “трохи по іншому”.

“Тут важко зважувати, яка чаша терезів перетягне. Звісно, я не думаю, що так легко віддадуть Крим, як ми могли б розраховувати. Але те, що таких запеклих боїв не буде, це більш вірогідно. Скоріш за все, битва залишиться за Донеччиною і Луганщиною, а Крим буде по-іншому сценарію трохи”, – додала вона.

Доповнення

У Генеральному Штабі Збройних Сил України повідомили, що російські загарбники нарощують оборону тимчасово окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Новий землетрус магнітудою 4,1 стався в Ізмірі

     • 1392314 переглядiв

    Посол передав владі Грузії звернення-демарш ЄС щодо Саакашвілі

     • 1356941 переглядiв