ukenru
okupanti-na-donbasi-visunuli-za-liniyi-vidvedennya-180-tankiv-stskk

Окупанти на Донбасі висунули за лінії відведення 180 танків - СЦКК

 • 15700 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. За даними української сторони в СЦКК, окупанти висунули за межі ліній відведення на Донбасі 180 танків та близько сотні гармат і артилерійських систем. Про це йдеться в повідомленні на сторінці операції Об’єднаних сил у Facebook, передає УНН.

"180 танків та близько сотні гармат і артилерійських систем російські окупанти висунули за межі ліній відведення", - йдеться в повідомленні.

За даними звіту СММ ОБСЄ від 4 жовтня 2018 року на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей зафіксовано значну кількість озброєння бойовиків, яке розміщене з порушенням ліній відведення та поза межами постійних місць зберігання. Зокрема, у Свободному зафіксовано 3 танки невстановленого типу, у Бугаївці - 44 танки невстановленого типу, 11 танків в Шимшинівці, 31 танк Т-72 у Круглику, 18 одиниць танків невстановленого типу у Мирному та 43 танки невстановленого типу у Мануйлівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка: бойовики приховано розширюють площі мінних полів

"Продовжуються систематичні перешкоди з боку збройних формувань Російської Федерації щодо діяльності міжнародних спостерігачів. Відповідно до звіту СММ ОБСЄ від 4 жовтня 2018 року спостерігачі не змогли потрапити для проведення моніторингу в Южну Ломуватку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, минулої доби на Донбасі в ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП