ukenru
okupanti-na-donbasi-tayemno-peremischuyut-zaboronenu-boyovu-tekhniku-na-peredovi-rozvidka

Окупанти на Донбасі таємно переміщують заборонену бойову техніку на передову – розвідка

 • 10451 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Командування російських окупаційних військ нарощує можливості для активізації бойових дій проти підрозділів Об'єднаних сил. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України передає УНН.

"З цією метою військова техніка,у тому числі заборонена мінськими домовленостями, яка була продемонстрована противником в Донецьку і Луганську під час так званих "парадів" 9 травня цього року, в нічний час приховано переміщається на передові позиції з'єднань і частин так званих 1 і 2 армійських корпусів окупантів", - сказав він.

Як повідомляв УНН, 9 травня деякі українські електронні ЗМІ транслювали так званий "парад перемоги" в самопроголошеній "Донецькій народній республіці". В зв'язку з цим секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до Служби безпеки України щодо розслідування цього правопорушення.

Нагадаємо, минулої доби, 10 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася стабільно складною. Бойові дії тривали переважно на Донецькому напрямку, в районах населених пунктів Зайцеве, Новозванівка, Авдіївка, Водяне, шахта Бутівка, Піски. Напруженою ситуація була в районі населеного пункту Попасна, що на Луганщині, та в Широкине на Маріупольському напрямку. Бойовики 55 разів застосували артилерію та міномети.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП