ukenru
okupanti-gotuyut-parad-u-zruynovanomu-mariupoli-rozvidka

Окупанти готують "парад" у Маріуполі, місто відвідав російський пропагандист соловйов – розвідка

 • 155001 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У зруйнований Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики рф, Сергій Кирієнко для підготовки "урочистих заходів" на 9 травня. Також місто відвідав російський пропагандист володимир соловйов. Про це повідомляє УНН із посиланням на головне управління розвідки Міноборони України.

Деталі

Відомо, що рашисти відмовляються від проведення "свята" в окупованому Донецьку, зокрема імітації "військового параду". Наразі в ОРДЛО не проводять підготовчі роботи з цих питань.

Тому Маріуполь, за планами окупантів, має стати центром "урочистостей". У місті терміново прибирають центральні вулиці від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.

Додамо

Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, під час якої росіянам демонструватимуть сюжети про "радість" місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист володимир соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька денис пушилін.

Українські Національні Новини

Суспільство