okupanti-evakuyovuyut-svoyi-sistemi-ppo-z-zoni-aktivnikh-boyovikh-diy-genshtab

Окупанти евакуйовують свої системи ППО з зони активних бойових дій – Генштаб

 • 163342 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Російські окупанти намагаються зберегти окремі зразки своєї військової техніки, тому організували евакуацію систем протиповітряної оборони (ППО) з зони активних бойових дій. Про це йдеться в останньому зведенні Генерального Штабу ЗС України, передає УНН.

Цитата

"Для збереження окремих зразків військової техніки командування підрозділів протиповітряної оборони ворога намагається організувати евакуацію систем протиповітряної оборони вглиб тимчасово захоплених територій та на територію російської федерації. Так, в ніч з 11 на 12 вересня, в Луганській області, були помічені колони з комплексами С-300 та "Бук", що рухалися з населеного пункту Лутугине у напрямку російсько-українського кордону", - повідомляє Генштаб.

Деталі

У Генштабі зазначають, що внаслідок успішних дій ЗСУ та значних втрат серед особового складу військ рф, морально-психологічний стан окупантів вкрай низький. Щоб примусити російських солдатів воювати проти України, командування підрозділів окупаційних військ погрожує відправкою на позиції переднього краю без зброї.

Як наслідок, до 50 мобілізованих військовослужбовців окупаційних військ з Горлівки написали рапорти про відмову від подальшої участі у бойових діях.

Нагадаємо

З початку повномасштабного вторгнення росії Збройні сили України знищили вже приблизно 53 650 окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі