okupanti-buduyut-liniyu-vagnera-schob-strimati-nastup-zsu-britanska-rozvidka

Окупанти будують "лінію вагнера", щоб стримати наступ ЗСУ – британська розвідка

 • 147333 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Російські окупанти будують оборонні протитанкові укріплення ("лінію вагнера"), щоб включити річку Сіверський Донець у зону оборони та спробувати стримати контрнаступ українських військових. Про це у Twitter повідомила розвідка Міноборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Британська розвідка нагадала, як 19 жовтня засновник пвк "вагнер" євген пригожин заявив, що в окупованій Луганській області його команда інженерів будує велику укріплену лінію оборони. Він опублікував карту проекту, на якій видно ділянку нещодавно збудованих протитанкових укріплень та траншейних систем на південний схід від Кремінної у Луганській області.

Цитата

"Якщо плани настільки масштабні, як стверджує пригожин, то роботи, ймовірно, будуть спрямовані на включення річки Сіверський Донець до оборонної зони, яка частково повторює лінію контролю 2015 року", – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

Раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв, що українські військові поступово просуваються вперед у Луганській області. Найбільш складні ділянки – Сватівський та Кремінський напрямки.

Очільник пвк "вагнер" євген пригожин вербує на війну проти України зеків, щоб використати їх як "гарматне м'ясо" під час розвідки українських позицій.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    За добу окупанти вбили в Україні вісьмох цивільних – ОП

     • 128396 переглядiв

    На Сумщині вимикатимуть світло без попередження – ОВА

     • 201254 переглядiв

    Рашисти обстріляли два райони Харківщини, є поранений

     • 122563 переглядiв

    Генштаб ЗСУ: знищено приблизно 67 470 окупантів

     • 121734 переглядiв

    росіяни обстріляли Миколаїв ракетами С-300: троє поранених

     • 152875 переглядiв