okupanti-aktivizuvalisya-na-svativschini-posililis-perevirki-pri-vyizdi-do-kreminnoyi-golova-ova

Окупанти активізувалися на Сватівщині, посилились перевірки при в’їзді до Кремінної – голова ОВА

 • 251240 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. російські окупанти минулої доби активізувалися на Сватівщині, атакували в районі Новоселівського. Також росіяни посилили перевірки при в’їзді до Кремінної. Про це повідомив у четвер голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Окупаційні війська вчора намагалися просунутися на Сватівщині, атакуючи в районі Новоселівського, але із втратами в особовому складі вимушені були відійти», - написав Лисогор у Telegram.

За його словами, минулої доби окупанти обстріляли Невське, Білогорівку та територію Серебрянського лісництва.

Доповнення

Також очільник ОВА зазначив, що дедалі гірше стає життя в тимчасово окупованих населених пунктах. Через високі ціни жителі Рубіжного вимушені їздити за їжею до Старобільська.

За словами Лисогора, перепустки для в’їзду у Рубіжному більше не видають. Зупиняють на блокпості і направляють до сусіднього Сєвєродонецька.

Від початку тижня стало ще важче потрапити й до Кремінної. Видані раніше перепустки не діють. Нові можна отримати на місці, але дійсні документи лише впродовж 90 днів.

«Без реєстрації в Кремінній потрапити в місто стало важче, навіть при наявності рідних. Пропускають лише вибірково після ретельної перевірки», - зазначив Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через наступ Сил оборони колаборанти на Луганщині готуються до втечі – ЦНС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти поранили ще вісім жителів Донецької області

     • 366626 переглядiв