okupanti-aktivizuvalisya-na-kreminschini-i-svativschini-golova-ova

Окупанти активізувалися на Кремінщині і Сватівщині - голова ОВА

 • 578709 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Російські окупанти в Луганській області активізувалися на Кремінщині і Сватівщині. Про це повідомив у суботу голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Ворог активізувався на Кремінщині і Сватівщині. Сили оборони продовжують стримувати росіян на Луганщині, не допускаючи подальшого просування загарбників», - написав Лисогор у Telegram.

Деталі

За його словами, вчора росіяни намагалися атакувати у бік Новоселівського, але всі їхні спроби виявилися невдалими – українські захисники надійно тримають оборону і завдають ураження противнику.

«Також ворог продовжує активність у Серебрянському лісництві, де його теж зупинили», - повідомив Лисогор.

Він зазначив, що росіяни, як і раніше, активно застосовують авіацію при наступальних діях. Завдані чергові удари з повітря по Невському та Білогорівці. Артилерійських обстрілів зазнали Білогорівка та Діброва.

Окрім того, Лисогор повідомив, що про значні втрати особового складу у ворога свідчать чергові дії, спрямовані на розширення мережі військових шпиталів. З його слів, під свій шпиталь росіяни облаштували пологовий будинок у Новопскові. «Але перед тим, як у пологовому будинку відкрити польовий шпиталь, окупанти вивезли звідти обладнання і меблі», - написав Лисогор.

Доповнення

Сили оборони відбили атаку ворогів та закріпилися на нових позиціях на Луганщині. У бою, який тривав близько 18 годин, українські бійці ліквідували 40 окупантів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський звільнив голів кількох РДА у Києві

     • 1129311 переглядiв

    Прем'єр Іспанії прибув до Києва

     • 1427150 переглядiв

    Ворог на Запоріжжі завдав три авіаудари

     • 703027 переглядiв

    Через війну в Україні постраждало щонайменше 1529 дітей

     • 609836 переглядiв

    Липень розпочнеться з дощами: прогноз погоди на вихідні

     • 672551 переглядiв