okupanti-79-raziv-obstrilyali-zaporizku-oblast-poraneno-dvoye-lyudey

Окупанти 79 разів обстріляли Запорізьку область, поранено двоє людей

 • 143928 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. За минулу добу військові рф здійснили 79 ударів по 22 населеним пунктам Запорізької області. Внаслідок удару постраждали двоє чоловіків 50 та 55 років, повідомляє у середу керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, передає УНН

Цитата

“61 артилерійський обстріл прийшовся по Гуляйполю, Залізничному, Левадному, Малій Токмачці, Малинівці, Степногірську, Кам'янському, Степовому, П'ятихаткам та іншим прифронтовим селам. Крім цього, 9 авіаційних ударів зазнали Оріхів та Новоданидівка, також зафіксовано 6 ударів з РСЗВ по Темирівці, Єгорівці, Новодарівці та 3 БПЛА-атаки по Ольгівському та Новодарівці”, - повідомив керівник ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зафіксовано перекидання окупантами військових вантажівок на Запорізький напрямок - Андрющенко

Деталі

Внаслідок ворожого обстрілу Оріхова двоє чоловіків 50 та 55 років отримали поранення. Їх було доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Також за добу надійшло 34 повідомлення про руйнування приватних будинків, господарчих споруд та інфраструктури внаслідок ворожих ударів.

Нагадаємо

російські окупанти протягом 24 липня 70 разів обстріляли 19 населених пунктів Запорізької області. Внаслідок ворожого обстрілу Гуляйполя загинула 82-річна жінка.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі