ukenru
okruzhniy-adminsud-vinese-rishennya-po-novomu-ochilniku-dp-ukrspirt-sogodni-zavtra

Окружний адмінсуд винесе рішення по новому очільнику ДП "Укрспирт" сьогодні-завтра

 • 7155 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Сьогодні-завтра Окружний адмінсуд Києва вирішить, чи забороняти Міністерству розвитку економіки призначати Сергія Блескуна на посаду в.о. керівника ДП "Укрспирт". Про це УНН повідомили у пресслужбі суду.

Із відповідною заявою до суду звернулася профспілка працівників ДП "Укрспирт". Серед інших вимог заяви — заборонити Міністерству юстиції України та будь-якому іншому суб’єкту державної реєстрації вносити до ЄДР відомості про керівника ДП "Укрспирт" та особу, яка може вчиняти дії від імені підприємства.

"Рішення щодо вказаної заяви буде прийнято сьогодні-завтра. Його опублікують на офіційному сайті Окружного адміністративного суду", - повідомили УНН у пресслужбі суду.

Нагадаємо, трудовий колектив ДП "Укрспирт" категорично проти призначення Сергія Блескуна т.в.о. керівника держпідприємства.

Працівники пояснили, що Блескун має конфлікт інтересів, пов’язаний із російськими компаніями та вітчизняними виробниками горілки. Також вони нагадали, що Блескун вже очолював ДП у 2015-2016 роках і до тодішньої його діяльності трудовий колектив та українські правоохоронні органи мають низку запитань.

З вимогою не призначати Блескуна на посаду керівника ДП "Укрспирт" трудовий колектив звернувся і до Президента Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика