okhochykh-peretnuty-kordon-u-vykhidni-pered-rizdvom-znachno-pobilshalo-de-naibilshi-cherhy

Охочих перетнути кордон у вихідні перед Різдвом значно побільшало: де найбільші черги

 • 32348 переглядiв

Перед Різдвом рух через кордон збільшився, причому найдовші черги були на кордоні з Польщею.

На кордоні у вихідні перед Різдвом значно збільшився пасажиропотік, у суботу досягаючи суттєвих 140 тисяч за добу, при чому найбільші черги - на кордоні з Польщею. Про це повідомив у понеділок в ефірі телемарафону речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передає УНН.

Пасажиропотік зріс значно. Були черги через те, що кількість охочих перетнути кордон як на виїзд з України, так і на в'їзд побільшало. І можу сказати, що, якщо порівняти навіть попередній рік, маємо таке суттєве збільшення аж до 140 тисяч, які за добу перетнули кордон. Такий показник припав на суботу. Минулого року найбільша кількість осіб, яка перетинала кордон, була на рівні доби - 120 тисяч осіб. За останні два дні на 30 тисяч осіб перетнули кордон більше на в'їзд в Україну, ніж на виїзд. Минула доба, тобто неділя, також ознаменувалася великим показником перетину кордону, вле мали певне зниження - десь 111 тисяч осіб перетнули кордон в обидва боки

- сказав Демченко.

З його слів, "50% загального пасажиропотоку припадало як і раніше, так і за останній тиждень, на кордон з Польщею". "І найбільші черги, як на виїзд з України, так і на в'їзд, спостерігалися саме на цій ділянці кордону", - вказав Демченко.

Через блокаду на кордоні з Польщею у черзі 3,4 тис. вантажівок, у розблокованих "Шегинях" - ще 70025.12.23, 09:43

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Під Бердянськом пролунали вибухи - голова МВА

     • 114340 переглядiв

    Ігнат прокоментував фантазії росіян про "збиті" F-16 в Україні

     • 108612 переглядiв