okhmatdyt-vriatuvav-tysiachi-ditei-zaraz-likarnia-poshkodzhena-udarom-rf-zelenskyi-pokazav-kadry-naslidkiv-vorozhoi-ataky

"Охматдит" врятував тисячі дітей. Зараз лікарня пошкоджена ударом рф": Зеленський показав кадри наслідків ворожої атаки

 • 135801 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський показав кадри наслідків у дитячій лікарні "Охматдит" після атаки російських військ на Київ, зазначивши, що лікарня пошкоджена російським ударом, під завалами люди, точна кількість жертв невідома, і що зараз усі допомагають розбирати завали, пише УНН.

Деталі

"Дитяча лікарня "Охматдит" у Києві. Одна з найважливіших не лише в Україні, а й у Європі виключно ДИТЯЧА лікарня. "Охматдит" врятував та повернув здоровʼя тисячам дітей. Зараз лікарня пошкоджена російським ударом, під завалами люди, точна кількість поранених і загиблих наразі невідома. Зараз усі допомагають розбирати завали: лікарі, звичайні люди", - написав Зеленський у соцмережах.

Люди розбирають завали корпусу Охматдиту, в який влучила російська ракета08.07.24, 12:18

Президент наголосив, що "росія не може не знати, куди летять її ракети, і повинна сповна відповісти за всі свої злочини: проти людей, проти дітей, проти людяності загалом". "Дуже важливо, щоб світ зараз не мовчав про це і щоб кожен бачив, що таке росія, що вона робить", - підкреслив Зеленський.

Доповнення

Як повідомив голова КМВА Сергій Попко, "пацієнтів дитячої лікарні Охматдит евакуюють по іншим комунальним медичним закладам Києва".

Дітей евакуюють з лікарні, в яку влучила російська ракета у Києві - Кличко08.07.24, 12:09

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З-під завалів в "Охмадиті" врятували людину – Клименко

     • 59642 переглядiв

    Ракетний удар рф по Києву забрав життя 7 людей - КМВА

     • 55692 переглядiв