ukenru
okean-gine-na-uzberezhzhya-kamchatki-vikinulo-mertvikh-rib-vosminogiv-i-morskikh-yizhakiv

Океан гине: на узбережжя Камчатки викинуло мертвих риб, восьминогів і морських їжаків

 • 89378 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. На Тихоокеанське узбережжя Камчатки викинуло мертвих риб, восьминогів і морських їжаків, у воді зареєструвано підвищений вміст нафтопродуктів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал Mash.

"На Камчатці, на узбережжі Тихого океану кояться дивні речі: трупи риб, восьминогів, морських їжаків. Сама вода теж дуже нездорового кольору. Камчатское управління метеорології і моніторингу навколишнього середовища повідомляє, що зареєструвало підвищений вміст нафтопродуктів, зокрема фенолів, а також фосфору, фосфатів, і іншої краси", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що місцеві жителі також говорять про бензол.

Крім цього, за їхніми словами, у серферів, в очі яким потрапляла дивна водиця, тимчасово пропадав зір і їх сильно нудило.

"Зараз екологи розглядають можливість організувати оперативний моніторинг ситуації з космосу", - сказано в повідомленні.

На фото видно, як на березі лежать тіла тюленів і інших тварин, а вода набула жовтого кольору.

Подивитися цю публікацію в Instagram

І де наш новоспечений губернатор @vv_solodov ??? Туризм розвиває або бігає? Нам як зараз жити з цим всім? Узбережжя Океану отруйно жовтого кольору, восьминоги, їжаки, краби, навіть мідії відвалилися! І це ж все мешканці глибини! І вони всі мертві !! Навіть не верхній шар! @greenpeaceru Камчатка в біді і всі мовчать! @_svetlana__radionova_

Публікація від Kristy Fury (@kristy_rozenberg)

Нагадаємо, кількість викинутих на мілину китів біля берегів Тасманії перевищила 400.

Українські Національні Новини

Новини Світу