ukenru
ogolosili-pidozru-zhintsi-yaka-na-pozashlyakhoviku-zbila-pidlitka

Оголосили підозру жінці, яка на позашляховику збила підлітка

 • 10533 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Учасниці ДТП у Полтаві, у якій загинув 15-річний підліток, оголосили про підозру. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Полтавській області.

"Сьогодні оголошено про підозру учасниці ДТП, яка 6 листопада 2018 року, керуючи позашляховиком в центрі Полтави, травмувала 15-річного велосипедиста. Зараз вирішується питання щодо обрання судом особі міри запобіжного заходу", – йдеться в повідомленні.

Як уточнили у поліції, у Полтаві, по вулиці Соборності, поблизу "Академії мистецтв", легковий автомобіль Mercedes-Benz скоїв наїзд на 15-річного велосипедиста. Не приходячи до тями, він 7 січня 2019 року помер.

За цим фактом продовжується досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Транспортний засіб, як речовий доказ, зберігається на штрафмайданчику з дня ДТП.

"Наразі триває досудове розслідування, по завершенню якого матеріали провадження будуть скеровані до суду для прийняття остаточного рішення. У рамках досудового розслідування призначений ряд необхідних експертиз, опитані свідки, тривають інші слідчі дії", – повідомили в поліції.

Нагадаємо, у Львівській області 9-річного хлопчика збив автомобіль, через що дитина потрапила до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП