ukenru
ofitseru-prikordonniku-yakiy-zbiv-ditinu-v-kiyevi-povidomleno-pidozru

Офіцеру-прикордоннику, який збив дитину в Києві, повідомлено підозру

 • 14199 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Офіцеру Державної прикордонної служби України повідомлено про підозру у наїзді на дитину на пішохідному переході в Києві. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України повідомлено офіцера Державної прикордонної служби України про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке заподіяло тяжкі тілесні ушкодження – ред.) КК України. Встановлено, що лейтенант Державної прикордонної служби України скоїв в місті Києві наїзд на малолітнього пішохода, який перетинав проїзну частину в межах нерегульованого пішохідного переходу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що унаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди дванадцятирічна дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, на Київщині судитимуть експрацівника Броварського міжрайонного відділу поліції охорони, який перебуваючи за кермом легковика в'їхав у зупинку громадського транспорту та наїхав на сімейну пару, внаслідок чого одна людина загинула та ще одна отримала травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП