odyagli-kaydanki-na-cholovika-ta-silomits-zashtovkhali-v-avto-dbr-vzyalos-za-rozsliduvannya-diy-pratsivnikiv-ttsk-i-pravookhorontsiv

Одягли кайданки на чоловіка та силоміць заштовхали в авто: ДБР взялось за розслідування дій працівників ТЦК і правоохоронців

 • 48948 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Працівники ДБР розпочали розслідування інциденту зі співробітниками ТЦК, які спільно з правоохоронцями одягли кайданки на чоловіка та силоміць заштовхали його в авто під час вручення повістки. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

Деталі

14 листопада 2023 року низка одеських Telegram-каналів поширили відео, на якому працівники обласного центру комплектування спільно з правоохоронцями одягли кайданки на чоловіка та силоміць заштовхали його в авто за, нібито, відмову від отримання повістки.

Працівники ДБР розпочали розслідування цього інциденту. Вже допитали свідків, а також усіх учасників події. Також вилучили відповідні відеозаписи та адміністративні матеріали.

Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовими службовими особами та правоохоронцями службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України, ч. 2 ст. 365 КК України).

Триває досудове слідство, встановлюються всі обставини інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львівському ТЦК визначили відповідальних за інцидент з цивільним, якого силоміць запхали в авто

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Reuters: Байден збирається переконувати Сі вплинути на Іран

     • 42874 переглядiв