ukenru
odnogo-z-pidozryuvanikh-v-organizatsiyi-vbivstva-sarmata-areshtuvali

Одного з підозрюваних в організації вбивства "Сармата" арештували

 • 10710 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави одному із підозрюваних в організації навмисного вбивства бердянського активіста і учасника бойових дій на Донбасі Віталія Олешка, відомого як "Сармат". Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, передає УНН.

"Сьогодні (17 вересня - ред.) суддя Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя обрав міру запобіжного заходу одному із підозрюваних в організації навмисного вбивства Віталія Олешка - тримання під вартою без визначення розміру застави", - повідомив Аброськін у Facebook.

При цьому він розповів, що судове засідання супроводжувалося низкою подій.

"Протягом розгляду подання слідчого в судовому засіданні чого тільки не було: безперервні виклики швидкої допомоги, неправдиве повідомлення щодо мінування будівлі суду. Коли і це не допомогло, підозрюваний на очах присутніх почав битися головою об стіну. Судовий розгляд з перервою тривав практично зранку до самого вечора", - розповів перший заступник голови Нацполіції.

Однак, зі слів Аброськіна, врешті 38-річний підозрюваний, уродженець Донецької області, приватний підприємець, власник декількох розважальних клубів у Донецькій та Запорізький областях був заарештований.

"До речі, його захищали відразу чотири адвокати: один - з Донеччини, решта - з Дніпропетровщини", - додав високопосадовець з поліції.

Нагадаємо, 14 вересня у Запорізькій області правоохоронцями був затриманий 38-річний чоловік - один із підозрюваних в замовленні та організації навмисного вбивства 31 липня 2018 року Віталія Олешка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП