ukenru
odin-z-postrazhdalikh-u-perestriltsi-u-kropivnitskomu-maye-kriminalne-minule

Один з постраждалих у перестрілці у Кропивницькому має кримінальне минуле - поліція

 • 8056 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 22 лютого. УНН. Один з постраждалих в перестрілці, яка сталася вчора, у м.Кропивницький по вул.Габдурахманова, має кримінальне минуле. Про це під час брифінгу в ГУ НП в області повідомив начальник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко, передає кореспондент УНН.

“38-річний потерпілий — раніше судимий житель області”, — повідомив С.Кондрашенко.

Також він додав, що чоловік прибув на автомобілі “Mitsubishi Lancer” до будівлі районного суду. Того дня в нього повинне було відбутися судове слухання, по якому він проходив як обвинувачуваний. Одночасно до вказаної будівлі під’їхали два автомобілі “Lexus”, та “Mercedes”, з салону вийшли, як вважають у поліції, знайомі потерпілому громадяни, відбулася сутичка з застосуванням вогнепальної зброї, внаслідок якої він отримав поранення.

“Стало відомо про ще одну особу, яка може бути причетна до даного злочину. До одного з лікувальних закладів звернувся громадянин, досі він дає пояснення щодо походження травм досить стримано. Але свої висновки щодо характеру ушкоджень зроблять судово-медичні експерти і нададуть остаточну відповідь”, — повідомив С.Кондрашенко.

Також він додав, що за цим фактом розпочате кримінальне провадження по ч.2 ст.115 ККУ (замах на вбивство) та ч.4 ст.296 ККУ (хуліганство).

Нагадаємо, як повідомляв УНН, вчора у Кропивницькому сталась перестрілка. Медики розповіли про стан постраждалих у у цій перестрілці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП