odeskyi-zahin-morskoi-okhorony-proishly-trenuvannia-za-protokolom-tccs

Одеський загін морської охорони пройшов тренування за протоколом TCCС

 • 38239 переглядiв

Особовий склад Одеського загону Морської охорони пройшов інтенсивні тренування з тактичної медицини за протоколами TCCP для підвищення своєї бойової готовності. Вони відпрацьовували реалістичні сценарії, зокрема, надання медичної допомоги та евакуацію поранених під час обстрілу.

Морські прикордонники пройшли тренінг з тактичної медицини за протоколом ТССС (Tactical Сombat Сasualty Сare-Medical Personal – ред.). Протягом кількох тижнів бійці Одеського загону Морської охорони вдосконалювали рівень бойової та тактичної підготовки. Про те як пройшли навчання повідомили  у Держприкордонслужбі, передає УНН.

"На таких тренінгах ми не лише доводимо до автоматизму наші навички з такмеду, а й виточковуємо дії та координацію кожного в різних умовах обстановки. Ситуація в бою може змінюватися миттєво й кожен з нас фізично та психологічно має бути готовий до будь-яких умов. Тому, щоб завжди мати високий рівень навичок та готовності, опановуємо нові методики, тренуємося вдень та вночі, попри складні погодні умови", 

– цитує пресслужба ДПСУ слова «Граніта», командира спецпідрозділу прикордонників.

Деталі

Комунікаційники Держприкордослужби розповіли, що під час навчань бійці відпрацьовували навички за різними сценаріями, що максимально наближені до умов реальних бойових дій. Вони діставалися до поранених, виявляли заміновані позиції, надавали медичну допомогу, прораховували найбезпечніші шляхи та способи евакуації поранених із зони обстрілу у безпечне місце.

Також напрацьовували навички та вміння під час пересування водоймами на плавзасобах, з веденням вогню, десантуванням на берег та евакуацією поранених з узбережжя.

Тож, на рівні із відпрацьовування навичок ведення ближнього бою, вони займалися тактичною медициною та практикувалися у плануванні місій і дій у екстремальних умовах.

Державна прикордонна служба України продовжуватиме й надалі реформуватися за стандартами ЄС та НАТО.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Польща: уряд Туска отримав вотум довіри

     • 25339 переглядiв