ukenru
odeski-patrulni-prokomentuvali-povidomlennya-pro-pobittya-aktivista

Одеські патрульні прокоментували повідомлення про побиття активіста

 • 9778 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. У патрульній поліції Одеської області після повідомлення активіста про побиття його патрульними на вулиці Успенській в Одесі заявили, що інспектори "заспокоїли чоловіка" з ознаками алкогольного cп'яніння, побачивши його конфлікт з жінкою, повідомляє УНН.

"Сьогодні вранці, під час відпрацювання виклику на вулиці Успенській, патрульні звернули увагу на конфлікт між чоловіком та жінкою. Інспектори підійшли поцікавитись у чому справа, але чоловік з ознаками алкогольного cп'яніння почав вести себе агресивно. Патрульні заспокоїли чоловіка, залагодили конфлікт та поїхали на відпрацьовування завдань", - повідомили в обласній патрульній поліції.

Наразі, як зазначається, за фактом цієї пригоди проводиться службова перевірка.

Нагадаємо, на своїй сторінці у Facebook користувач Дем'ян Ганул, який, як зазначається, є лідером "Вуличного фронту", близько 5 години ранку 1 січня написав, що "близько години тому співробітники патрульної поліції скоїли напад на мене, отримав тілесні ушкодження. Адреса нападу: Успенська, 53, били кийками, потім сіли у авто... Я не затриманий, поліція просто мене побила".

У поліції області зазначили, що перевіряють інформацію про нібито побиття патрульними активіста, а відомості про інцидент зареєстровані до Журналу єдиного обліку Приморського відділу поліції в Одесі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП