ukenru
ochilnik-zaporizkoyi-sluzhbi-avtodorig-mig-zlyakatisya-perevirki-ministerstva-deputat-miskradi

Очільник запорізької служби автодоріг міг злякатися перевірки міністерства – депутат міськради

 • 8224 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Ймовірною причиною звільнення керівника служби автодоріг у Запорізькій області Геннадія Тімченка є анонсована міністром інфраструктури Володимиром Омеляном перевірка. Таку думку у коментарі УНН висловив депутат Запорізької міської ради В'ячеслав Зайцев.

"Кожен водій нашої області розуміє причину його (Г.Тімченка – ред.) звільнення. Більше того, в особистому спілкуванні міністр інфраструктури Омелян анонсував, що буде робити перевірку по всіх облавтодорах. То, можу припустити, фактів у мене звісно немає, що є більш глибші причини його звільнення – анонсована перевірка", - сказав він.

Депутат додав, що міська влада щороку витрачає мільйони на ремонт доріг міста. Але стан автошляхів лише погіршується.

"Дороги у нас у критичному і жахливому стані. Війна неподалік і багато техніки їздить. Але навіть і по тих шляхах, де військові не їздять – та ж сама біда. Хоча й вкладаємо мільйони гривень", - сказав В.Зайцев.

В.Зайцев також прокоментував набуття Г.Тімченком двох квартир та будинку за час держслужби.

Депутат припустив, що дані декларації екс-керівника Запорізької САД дають відповідь на питання, на чиї потреби ідуть бюджетні кошти.

"Можу за його статки тільки порадіти. Мабуть, гроші ішли саме туди (на нерухомість Г.Тімченка – ред.), а не на дороги", - припустив депутат міськради.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили про звільнення голови запорізької служби автодоріг 8 червня.

Раніше Антимонопольний комітет скасував тендер запорізької служби автодоріг на півмільярда гривень через скарги учасників торгів.

Також нагадаємо, 2 червня у відставку подав голова ДАК “Автомобільні дороги України”.

Українські Національні Новини

Суспільство