ukenru
ochilnik-mzs-estoniyi-nagolosiv-na-vazhlivosti-zberezhennya-sanktsiy-proti-rosiyi

Очільник МЗС Естонії наголосив на важливості збереження санкцій проти Росії

 • 9614 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Вчора, 13 лютого, у Нью-Йорку відбулася робоча зустріч Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з Міністром закордонних справ Естонії Свеном Міксером. Про це УНН повідомили у прес-службі МЗС.

У ході бесіди керівник українського зовнішньополітичного відомства поінформував главу МЗС Естонії про триваюче погіршення безпекової ситуації на Донбасі у зв’язку з агресивними діями Росії та підтримуваних нею бойовиків.

П.Клімкін подякував С.Міксеру за беззаперечну підтримку України у складний для неї час, зокрема нещодавнє виділення 400 тис. євро для потреб Управління ООН у справах біженців та Міжнародного Комітету Червоного Хреста, які надають допомогу жителям Авдіївки.

Зі свого боку, Міністр закордонних справ Естонії відзначив важливість збереження існуючого режиму санкцій проти Росії та необхідність виконання нею Мінських домовленостей.

П.Клімкін поінформував С.Міксера про проведення 21 лютого міністерського засідання Ради Безпеки ООН з питань конфліктів у Європі та запросив Естонію взяти в них активну участь.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, МЗС Естонії виділить Україні 400 000 євро.

Українські Національні Новини

Політика