ochilnik-kndise-ruvin-schodo-obstrilu-lvova-na-kozhnomu-obyekti-provodyatsya-ekspertiza-za-5-6-napryamami

Очільник КНДІСЕ Рувін щодо обстрілу Львова: на кожному об'єкті проводяться експертиза за 5-6 напрямами

 • 448907 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. У кожному випадку влучання російськими військовими злочинцями у об’єкти під час обстрілів проводиться ціла низка експертиз за кількома напрямами. Експерти діють за визначеним алгоритмом - починаючи від огляду місця події і закінчуючи різного роду дослідженнями. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, експерт-вибухотехнік Олександр Рувін, передає УНН.

Деталі

Говорячи про те, що в першу чергу мають робити експерти на місці таких влучень як, зокрема у Львові, аби все задокументувати, він пояснив, що “в першу чергу треба виїжджати на місце, оглядати кожен будинок, кожне місце, автомобіль, визначати рівень збитків – внаслідок чого, звідки була застосована зброя або ракетно-артилерійська, або ракетна чи інша”.

У певній послідовності у кожному випадку вивчаються пожежні наслідки, які могли бути, економічні збитки.

“Тому це ціла низка експертиз – від 5 до 6 напрямків внаслідок чого нами вже встановлюється і рівень збитків, і кількісний склад у відношенні коштів”, - пояснив очільник КНДІСЕ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Дослідження експертів КНДІСЕ під керівництвом Рувіна є величезним вкладом в те, щоб фіксувати злочини росіян” - Антон Геращенко

“Наш інститут, якому позавчора виповнилося 110 років, якраз і займається в основному зазначеними питаннями, зокрема і оглядом місць подій, визначення збитків, завданих російською агресією – ну і решта уже питань, які безпосередньо вирішуються в ході зазначених оглядів. Наші фахівці були майже на всіх випадках влучення ракет”, - зазначив він.

Нагадаємо

Армія рф у ніч на 6 липня завдала ракетного удару по Львову. Повітряні сили повідомляли, що збито 7 з 10 запущених армією рф крилатих ракет “Калібр”.

Кількість загиблих через нічний ракетний удар рф по Львову досягла п'яти осіб. Всього від ворожого удару постраждало 40 осіб.

Пошкоджень зазнали 30 будинків, 11 гуртожитків для ВПО та дитячий будинок.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі москви горить "Пушкін"

     • 1849132 переглядiв

    У рф пригрозили санкціями "Нафтогазу": що відомо

     • 1374375 переглядiв