ukenru
ochilnik-kirovogradschini-rozpoviv-pro-prioriteti-oda-u-2017-rotsi

Очільник Кіровоградщини розповів про пріоритети ОДА у 2017 році

 • 6850 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 22 грудня. УНН. Сьогодні під час прес-конференції очільник Кіровоградської області Сергій Кузьменко розповів про пріоритети ОДА у 2017 році, передає кореспондент УНН.

За його словами, зокрема в області будуть розвивати проект "Здоров'я наших дітей" за трьома напрямками: моніторинг якості харчування дітей у школах, моніторинг матеріальної бази для розвитку дитячої фізкультури і спорту, повне завершення усіх робіт у дитячій обласній лікарні (орієнтовна сума інвестицій - 150 млн грн) і початок ремонтування дитячих відділень районних лікарень.

У 2017 році буде введено в дію новий інструмент здійснення незалежного контролю за цими напрямками - "Моніторинговий центр голови ОДА". На цей центр також буде покладено завдання розвитку комунікацій з громадою області. Тобто, у наступному році ставиться за мету максимально наблизити обласну владу до громади.

Нагадаємо, протягом 2016 року у підприємства агропромислового комплексу, інфраструктури та промисловості регіону було вкладено майже 4 млрд грн інвестиційного ресурсу.

Українські Національні Новини

Політика