ukenru
obsye-zafiksuvala-novitni-rosiyski-sistemi-ozbroyennya-na-okupovanomu-donbasi

ОБСЄ зафіксувала новітні російські системи озброєння на окупованому Донбасі

 • 11368 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на окупованій Росією частині Донбасу неподалік від населеного пункту Южна Ломуватка російські новітні системи озброєння. Про це з посиланням на звіт ОБСЄ повідомляє в Twitter постійне представництво України при міжнародних організаціях у Відні, передає УНН.

"Російські новітні системи озброєння - автоматизована станція перешкод Р-330Ж "Житель" та комплекс радіоелектронної боротьби "Тірада-2", зафіксовані Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ неподалік від н.п. Южна Ломуватка, на окупованій Росією частині Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше українська сторона СЦКК повідомила, що представники незаконних збройних формувань обстріляли житлові будинки на тимчасово непідконтрольній уряду території на Донбасі.

Російські новітні системи озброєння - автоматизована станція перешкод Р-330Ж "Житель" та комплекс радіоелектронної боротьби "Тірада-2", зафіксовані Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ неподалік від н.п. Южна Ломуватка, на окупованій Росією частині Донбасу pic.twitter.com/AsKAIRUpQD

— UKR Mission to OSCE & UN in Vienna (@UKRinOSCE) 3 апреля 2019 г.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП