ukenru
obsye-v-novooleksandrivtsi-u-budinok-vluchiv-snaryad-ye-poraneniy

ОБСЄ: в Новоолександрівці у будинок влучив снаряд, є поранений

 • 5817 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Мирний житель постраждав у Новоолександрівці внаслідок того, що йому в будинок попав снаряд, ймовірно протитанкова керована ракета, передає УНН з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.

"Місія уточнювала повідомлення від жителів Новоолександрівки стосовно постраждалого мирного мешканця. Спостерігачі відвідали чоловіка (віком від 65 до 70 років) у його будинку в селі і побачили, що він отримав поранення лівого стегна розміром 1–2 см. За його словами, він отримав це поранення від осколків снаряда, що влучив у дах його будинку в другій половині дня 6 грудня", - йдеться в повідомленні.

За спостереженнями СММ, на північному схилі даху була невелика вм'ятина, а в тріснутому вікні, що виходить на північ, було три наскрізні отвори.

"Спостерігачам не вдалося визначити, що спричинило ці пошкодження. Біля воріт будинку вони знайшли частково притрушений снігом мідний дріт довжиною більше метра, який лежав у широтному напрямку. За оцінкою Місії, це був фрагмент протитанкової керованої ракети", - додали в місії ОБСЄ.

Як повідомляв УНН, за даними штабу АТО, 6 грудня російсько-окупаційні війська 45 разів вели вогонь по позиціях українських військових.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів і зенітних установок російсько-окупаційні війська неодноразово обстрілювали Кримське, Новозванівку, Новоолександрівку та Станицю Луганську.

Українські Національні Новини

Суспільство