ukenru
obsye-pyaniy-boyovik-napav-na-avtomobil-smm-na-donbasi

ОБСЄ: п'яний бойовик напав на автомобіль СММ на Донбасі

 • 10735 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У понеділок, 24 грудня, автомобіль Спеціально Моніторингової Місії ОБСЄ був пошкоджений озброєним бойовиком в стані алкогольного сп'яніння. Про це сказано в щоденному звіті ОБСЄ за 27 грудня, передає УНН.

В ОБСЄ повідомили, що 24 грудня, здійснюючи моніторинг ситуації з безпекою в непідконтрольному уряду населеному пункті Хороше в 36 км на захід від Луганська, спостерігачі бачили, як поруч зупинився автомобіль і з нього вийшли 5 озброєних чоловіків у камуфляжній одязі.

"Незабаром після цього один з чоловіків, який явно перебував у стані алкогольного сп'яніння, підійшов до автомобіля Місії і зірвав задній склоочисник і прапор ОБСЄ. Потім він пішов, висловлюючи словесні образи на адресу команди Місії, що стояла неподалік. Патруль СММ покинув цей район", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вранці в середу, 19 грудня, близько підконтрольного державі району в Луганській області невідомі знову вчинили обстріл безпілотного літального апарату Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП