ukenru
obsye-pidtverdila-zagibel-tsivilnogo-na-donbasi-minulogo-tizhnya

ОБСЄ підтвердила загибель цивільного на Донбасі минулого тижня

 • 7692 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтвердила інформацію про загибель чоловіка та поранення шістьох осіб на Донбасі минулого тижня. Про це заявив під час брифінгу перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг, передає кореспондент УНН.

“У Докучаєвську ми підтвердили інформацію про те, що шість цивільних осіб дістали поранення внаслідок ведення бойових дій”, — сказав він.

За словами А.Хуга, використання озброєння у зоні розташування населених пунктів та у місцях масового зібрання людей стало типовим для цього конфлікту.

“Минулого тижня наші спостерігачі підтвердили факт смерті 57-річного чоловіка, який загинув в Оленівці 21 січня”, — повідомив він.

Крім того, за словами Хуга, минулого тижня спостерігачі також підтвердили поранення двох цивільних осіб — 20-річного чоловіка у непідконтрольному урядові Донецьку та 30-річного з підконтрольного урядові Верхньоторецького — обидва постраждали в результаті спрацювання невибухлих боєприпасів.

Як повідомляв УНН, 21 січня у районі населеного пункту Оленівка на Донеччині, у так званій сірій зоні, бойовики ОРДО обстріляли пасажирський автобус.

Нагадаємо, за інформацією штабу АТО, 22 січня бойовики на Донбасі обстріляли непідконтрольний українській владі Докучаєвськ з важкого озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП