ukenru
obsye-na-svitlodarskomu-napryamku-udvichi-pobilshalo-vibukhiv

ОБСЄ: на світлодарському напрямку удвічі побільшало вибухів

 • 9874 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Минулого тижня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала вдвічі більше порушень режиму припинення вогню на Світлодарському напрямку – лише 18 січня спостерігачі у Світлодарську чули понад 400 вибухів вхідного та вихідного вогню. Про це заявив під час брифінгу перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг, передає кореспондент УНН.

"Кількість зафіксованих спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ порушень режиму припинення вогню на Донбасі минулого тижня була дещо вищою, ніж позаминулого тижня, проте ситуація на Світлодарському напрямку викликала особливе занепокоєння", - зазначив А.Хуг.

За його словами, ОБСЄ зафіксувала "вдвічі більше порушень режиму припинення вогню у цьому районі минулого тижня, аніж позаминулого".

"У четвер ввечері, 18 січня, наші спостерігачі на передовій патрульній базі у Світлодарську чули понад 400 вибухів від вхідного та вихідного вогню", - сказав він.

Як повідомляв УНН, спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 19 січня по 19:30 21 січня зафіксувала 467 вибухів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП