ukenru
obsyag-vikonanikh-z-pochatku-roku-budivelnikh-robit-dosyag-66-mlrd-grn

Обсяг виконаних з початку року будівельних робіт досяг 66 млрд грн

 • 9359 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Обсяг виробленої будівельної продукції (виконаних будівельних робіт) підприємствами України в січні–червні 2019 р. становив 66,0 млрд грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Державної служби статистики.

При цьому 32,5 млрд грн припадає на зведення будівель з яких 14,5 млрд грн – зведення житлових будівель, а 18 млр грн – нежитлових.

Нагадаємо, нещодавно найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" повідомив, що на даний час на стадії будівництва перебувають 66 будинків, а це 15 тисяч квартир. Крім того, цього року планується запуск ще 4 проектів.

"Пусковою програмою на цей рік плануємо введення в експлуатацію в Києві близько 500 тис. кв. метрів. Це 23 будинки на 6 тис. квартир. А також 60 тис. квадратних метрів нежитлових приміщень.

Загальний будівельний заділ компанії становить 70 проектів — 1,9 млн кв. м нерухомості на різних стадіях готовності", — зазначив голова правління — президент Ігор Кушнір.

Він також нагадав, що завдяки зростанню активів компанії розпочато будівництво нових масштабних проектів. Це ЖК "Урлівський-1", ЖК "Урлівський-2", ЖК "Італійський квартал", ЖК "Медовий-1" та "Медовий-2".

Українські Національні Новини

Економіка