ukenru
obstrili-na-donbasi-odin-viyskoviy-zaginuv-dvoye-poraneni

Обстріли на Донбасі: один військовий загинув, двоє - поранені

 • 9290 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. За добу в районі проведення Операції об’єднаних сил зафіксовано вісім ворожих обстрілів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу Об’єднаних сил.

З початку доби бойовики вісім разів обстріляв позиції українських військових, із них чотири рази – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв українські опорні пункти.
Поблизу села Водяне противник обстріляв українські позиції з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Піски ворог застосував міномети калібру 82 мм та станкові протитанкові гранатомети.
Крім того, окупанти стріляли в районі населеного пункту Опитне – з протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів, в районі міста Авдіївка – з гранатометів різних систем, в районі населеного пункту Верхньоторецьке – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також зі станкових протитанкових гранатометів в районі населеного пункту Кам’янка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: поблизу села Золоте-4 – з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів, а також поблизу населеного пункту Луганське – з мінометів калібру 82 мм.

Під час обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення.

Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, на Донеччині під час обстрілів пошкодили газову трубу

Українські Національні Новини

Кримінал та НП