ukenru
obstrili-donetskoyi-oblasti-2-tsivilnikh-zaginuli-sche-4-otimali-poranennya

Жертвами нічних обстрілів Донеччини стали двоє людей: голова ОВА показав наслідки

 • 90840 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. війська рф продовжують обстрілювати Донецьку область. Внаслідок нічних ворожих атак 2 людини загинули, ще 4 дістали поранення. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Найбільш активно цієї ночі ворог стріляв на ділянках фронту у Бахмутському та Покровському районах. У Бахмутському районі під обстріли потрапили Бахмутська, Торецька і Світлодарська громади. У Бахмутській громаді постраждали Бахмут і Хромове – 2 людини загинуло, 4 отримали поранення. Пошкоджено 2 приватних і 2 багатоквартирних будинки», - ідеться у повідомленні Кириленка.

Деталі

За його інформацією, ввечері 27 вересня під обстріл потрапив Торецьк, у місті частково перебито електропостачання. У Світлодарській громаді всю ніч тривали обстріли Одрадівки та станції Майорськ. На щастя, без жертв.

Кириленко додав, що внаслідок обстрілів пошкоджено 2 приватні будинки у Красногорівці та адмінбудівлю у Максимільянівці - без постраждалих. В Авдіївці ніч минула спокійно, але на ранок був масований артобстріл. 

Доповнення 

За 26 вересня російські окупанти вбили 3 мирних жителів Донеччини, ще 13 людей отримали поранення.

Українські Національні Новини

Війна