obstril-deokupovanogo-vovchanska-zaginuv-kolishniy-viyskoviy-rf-vidkrito-provadzhennya

Обстріл деокупованого Вовчанська: загинув колишній військовий рф, відкрито провадження

 • 198348 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Учора окупанти з артилерії обстріляли деокуповане місто Вовчанськ. Загинув чоловік, громадянин рф. Про це повідомляє поліція Харківської області, передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців, 18 вересня близько 09:00 росіяни вкотре здійснили артилерійський обстріл міста Вовчанськ, яке зараз знаходиться під контролем України. Ворожий вогонь прийшовся на багатоповерховий будинок. Загинув 64-річний військовий російської федерації у відставці, який останні кілька років проживав у місті.

На місце події відразу прибули працівники відділу поліції №1 Чугуївського РУП, задокументували факт збройної агресії рф та зібрали речові докази. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо

Під час російської окупації Харківської області постраждали громадяни Шрі-Ланки. За словами іноземців, вони перебували в полоні росіян, де їх били. Правоохоронці почали розслідування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС планує підвищити кліматичну мету Паризької угоди

     • 153581 переглядiв