ukenru
observatsiya-v-novikh-sanzharakh-zakinchitsya-opivdni-v-chetver-moz

Обсервація в Нових Санжарах закінчиться опівдні в четвер - МОЗ

 • 14232 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Обсервація евакуйованих з Уханю українців закінчиться о 12:00 в четвер 5 березня. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови МОЗ, головний санітарно-епідеміологічний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу, передає УНН.

"Сьогодні медичний огляд у Нових Санжарах не підтвердив жодного випадку збільшення температури, там все відбувається стабільно. Завершення обсервації завершиться ближче до обіду, ми говоримо про 12:00 у четвер. Люди, якщо ці два дні пройде все спокійно, отримують довідки, що вони виходять з обсервації і можуть спокійно пересуватися територією країни без будь-яких обмежень", - зазначив Ляшко.

Нагадаємо, 20 лютого спецрейсом з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань до України прибули загалом 94 особи, з яких 22 особи – члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

Як раніше повідомляв УНН, в Україні у Чернівецькій області зареєстрували перший випадок коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство