oboronne-vyrobnytstvo-i-zakupivli-umierov-rozpoviv-poslam-g7-pro-plany-minoborony-na-2024-rik

"Оборонне виробництво і закупівлі": Умєров розповів послам G7 про плани Міноборони на 2024 рік

 • 30627 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров обговорив з послами G7 пріоритети на 2024 рік, наголосивши на оборонному виробництві, закупівлях та технологічних інноваціях, з акцентом на вітчизняні та іноземні БПЛА як відповідь на загрози.

Міністр оборони України Рустем Умєров на зустрічі з послами "Групи семи" представив результати 100 днів роботи команди  та розповів про пріоритети на 2024 рік. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Міноборони.

Деталі

План на 2024 рік, оборонне виробництво і закупівлі, технологічні інновації були і залишаться пріоритетами в роботі міністерства

- сказав Рустем Умєров під час зустрічі.

За його словами, вітчизняне виробництво і закупівлі закордоном БпЛА усіх модифікацій є одним із фокусів роботи оборонного відомства на 2024 рік.

Міністр зазначив, що високотехнологічне озброєння є асиметричною відповіддю України.

Також висловив вдячність країнам "Групи семи" за їхню підтримку України у боротьбі проти агресії рф.

Нагадаємо

Міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін повідомляв, що Україна планує виробити понад 10 000 ударних дронів середньої та 1000 БпЛА дальнього радіусу дії у 2024 році на додаток до одного мільйона безпілотників FPV, оголошеного президентом Зеленським.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До Нового року ціна на пальне впаде - експерт

     • 25739 переглядiв