oborona-bakhmuta-prikordonniki-minometami-zirvali-ataku-rosiyan

Оборона Бахмута: прикордонники мінометами зірвали атаку росіян

 • 1562457 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Прикордонники під час боротьби за Бахмут мінометами зірвали атаку російських окупантів. Орієнтовно 5 загарбників знищено, ще близько 11 поранено. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Цитата

«Підрозділи Держприкордонслужби, у складі Сил оборони України, ведуть важкі бої з російсько-окупаційними військами за місто-фортецю Бахмут. Так, днями оператори БПЛА виявили місце зосередження піхоти противника. З цієї ділянки ворожі штурмовики виходили для атак українських оборонців», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що координати цілі для нанесення вогневого ураження отримали прикордонники-мінометники.

«Лісові насадження, де перебували ворожі сили та їх позиції, накрили артилерійськими мінами. Раптовий вогневий наліт знешкодив підрозділ вагнерівців, що саме готувався до наступу. Орієнтовно 5 окупантів знищено, ще близько 11 поранено», - зазначається в повідомленні.

Крім того, дрон зафільмував типову поведінку зеків-найманців. Невідомий вагнерівець кинув амуніцію, зібрав цінні речі у вбитих «колег по небезпечному бізнесу» й пішов геть. Як то кажуть: «своіх нє бросаєм».

Доповнення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що ситуація у Бахмуті складна та напружена, було прийнято рішення про переміщення додаткових підрозділів туди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Іран може створити матеріали для ядерної бомби за 12 днів

     • 849329 переглядiв