obmin-ta-vidnovlennia-posvidchennia-vodiia-teper-dostupni-ukraintsiam-v-italii

Обмін та відновлення посвідчення водія тепер доступні українцям в Італії

 • 22746 переглядiв

Відтепер українські водії можуть поновити або обміняти посвідчення водія в Італії. Сервіс почав працювати в Мілані. Італія стала сьомою країною, де запрацювала ця послуга.

Українські громадяни тепер можуть обміняти або відновити посвідчення водія і в Італії, яка стала сьомою країною, де запрацювала така послуга. Про це повідомив Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ, передає УНН.

Деталі

Мобільні комплекси "Паспортного сервісу", які облаштовані в спеціально обладнаних мікроавтобусах, надають послугу відновлення або обміну посвідчення в Мілані за адресою: Торгівельний центр Фіордалісо Мілан, м. Роццано (провінція Мілан).

Звертатися можна як через електронний запис, так і в порядку живої черги. Графік роботи пунктів: із 9:00 до 18:00 із понеділка до суботи.

Отримати послугу можна, записавшись до електронної черги або без запису у порядку живої черги.

Із собою необхідно мати паспорт громадянина України з обов’язковим місцем реєстрації; довідка (оригінал або копію) про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (у разі його відсутності на ID-картці, штампу в паспорті або в базах даних МВС); документ, що підтверджує зміну прізвища, ім'я (у разі зміни особистих даних).

Нагадаємо

Окрім Італії, українські водії мають можливість відновлювати та обмінювати свої посвідчення водія у Чехії, Польщі, Німеччині, Іспанії та Туреччині. Також обмін посвідчення водія доступний у Словаччині.

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі