ukenru
obmezhen-v-rusi-na-dorogakh-derzhavnogo-znachennya-nemaye-ukravtodor

Обмежень в русі на дорогах державного значення немає – "Укравтодор"

 • 9632 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Стан покриття на автодорогах державного значення у більшості областей України сухе, лише у Запорізький, Херсонський та Одеській областях місцями засніжене. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба "Укравтодору", передає УНН.

Так, станом на 08:00 15 січня 2018 року місцями невеликий сніг випадав в Волинський, Донецький, Запорізький та Херсонський областях. На решті території країни без опадів.

Найбільше опадів випало в Запорізький області (Василівський район ) місцями до 20 см. снігу, сильний вітер, снігові перемети. В Херсонський області на ранок був сильний вітер та почали утворюватись снігові перемети.

Температура повітря значно понизилась у північних, східних та центральних областях коливається від -9 до -15°С; в західних та південних областях температура -5 -12°С. На перевальних ділянках доріг без опадів; температура повітря -9 -16°С, на Вишківському перевалі до -21°С, стан покриття переважно сухе.

Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно протягом доби понад 100 одиниць техніки та понад 200 співробітників.

Нагадаємо, у Києві сьогодні, станом на 9:10, рівень заторів досяг позначки в 5 балів.

Українські Національні Новини

Суспільство