obgovorili-polipshennya-sluzhbi-u-zsu-zelenskiy-zustrivsya-z-golovnim-mayster-serzhantom-maguri-valeriyem-markusom

Обговорили поліпшення служби у ЗСУ: Зеленський зустрівся з головним майстер-сержантом «Маґури» Валерієм Маркусом

 • 1711175 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головним майстер-сержантом 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Валерієм Маркусом. Про це глава держави повідомив у Telegram, пише УНН.

Цитата 

«Днями особисто нагороджував 47-му окрему механізовану бригаду, але саме сьогодні зустрівся з Валерієм. 

Дуже важливо отримувати інформацію щодо морального та бойового духу військових із перших вуст. Особливо враховуючи, що завжди відважні бійці «Маґури» зараз беруть активну участь у діях на фронті», - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

Зеленський обговорив з Маркусом зміни, впровадження яких в українському війську допомогло б поліпшити службу. Голова держави подякував майстер-сержанту за пропозиції щодо цифровізації та запровадження автоматизованих систем обліку, які дадуть змогу витрачати менше часу на паперову роботу й оперативно отримувати потрібну інформацію, звісно з урахуванням форм безпеки. 

Також на зустрічі було обговорено реформу сержантського корпусу, зокрема й забезпечення достойного рівня заробітних плат для сержантів відповідно до їхнього досвіду служби. Наше військо та всі його складові частини мають бути сучасними й забезпеченими всім необхідним не лише на полі бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони мають успіх і закріплюються на Бахмутському напрямку - речник Генштабу



Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловіка, схожого на пригожина, бачили в пітєрє - росЗМІ

     • 1334513 переглядiв