ukenru
oask-vidmovivsya-rozglyadati-zayavu-schodo-zaboroni-zvilnennya-goncharuka

ОАСК відмовився розглядати заяву щодо заборони звільнення Гончарука

 • 19202 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Окружний адміністративний суд Києва відмовився розглядати заяву щодо заборони голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову розглядати питання про відставку колишнього прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це УНН повідомляє з посиланням на судове рішення.

Так, суд ухвалив повернути заяву про забезпечення позову до подання позовної заяви без розгляду.

Причиною стало недотримання заявником п. 2 ч. 1 ст. 152 Кодексу адміністративного судочинства України та не вказано в заяві реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) та/або номер і серію паспорта, що фактично позбавляє суд здійснити ідентифікацію особи заявника.

Окрім того, відповідно до ч. 4 ст. 152 Кодексу адміністративного судочинства України до заяви додаються документи, що підтверджують сплату судового збору у встановлених порядку і розмірі.

Як повідомлялося, ОАСК з'ясовував особу позивача про заборону Разумкову розглядати відставку Гончарука.

Нагадаємо, Урядовий портал оприлюднив повідомлення про відсутність позову голови уряду Олексія Гончарука з вимогою заборонити спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову вносити до порядку денного питання про відставку членів Кабміну.

До цього на сайті ОАСК з’явилась інформація, що Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук подав заяву до суду, у якій закликав суд заборонити голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову розглядати питання про його відставку.

Як повідомлялося, Олексій Гончарук написав заяву про відставку.

Так, 4 березня Верховна Рада України на позачерговому засіданні прийняла проект постанови про звільнення Олексія Гончарука з посади Прем’єр-міністра України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП