ukenru
o-dolgopolov-probivsya-u-chvertfinal-tenisnogo-turniru-v-rio-de-zhaneyro

О.Долгополов пробився у чвертьфінал тенісного турніру в Ріо-де-Жанейро

 • 7486 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Лідер українського чоловічого тенісу Олександр Долгополов продовжив перемагати на південноамериканських ґрунтових турнірах, повідомляє УНН з посиланням на сайт Великого тенісу України.

У поєдинку 1/8 фіналу змагань в Ріо-де-Жанейро проти аргентинця Орасіо Себальоса, О.Долгополов здобув виграш в трьох партіях – 7:6 (4), 4:6, 6:4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: О.Долгополов переміг екс-третю ракетку світу Д.Феррера на старті змагань в Ріо-де-Жанейро

За 2 години 15 хвилин, які тривав цей поєдинок О.Долгополов подав 13 ейсів і допустив 1 подвійну помилку. Його суперник виконав 11 подач навиліт і зробив 2 подвійні помилки.

"Мене дуже радує не тільки те, що я здобув ще одну перемогу, а й те, як я граю в даний момент. У Буенос-Айресі, де я став чемпіоном турніру, мені вдалося виграти всі поєдинки в двох сетах, крім того, я грав в той теніс, який мені подобається, агресивний теніс", - розповів переможець зустрічі.

Відзначимо, що українець вперше переміг О.Себальоса за їх три очних зустрічі. Крім того дана перемога стала для О.Долгополова сьомою підряд.

Зауважимо, що у чвертьфіналі суперником українця став четвертий номер посіву, іспанець Пабло Каррено-Буста, якого наш співвітчизник переміг минулого тижня, в півфіналі турніру в Буенос-Айресі.

Нагадаємо, що в минулому році О.Долгополов також дійшов до чвертьфіналу в Ріо, але не зумів провести свій матч проти Рафаеля Надаля через травму плеча. У 2014 році киянин став фіналістом першого розіграшу "Rio Open", поступившись у фіналі все тому ж Р.Надалю.

Українські Національні Новини

Спорт