ukenru
nu-prapor-yim-u-ruki-podivimosya-chim-tse-skinchitsya-putin-vidpoviv-na-rishennya-ukrayini-vidmovitis-vid-peregovoriv

"Ну, прапор їм у руки": путін відповів на рішення України відмовитись від переговорів

 • 300777 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. У своїх перших коментарях після успішного контрнаступу України на сході диктатор путін сказав, що головна мета російської "спеціальної військової операції", якою він називає війну в Україну, не змінилася. Про це УНН пише з посиланням на агенство ТАРС.

Деталі

Виступаючи на прес-конференції після завершення саміту Шанхайської організації співробітництва в Узбекистані, путін заявив, що головною метою, як і раніше, залишається "звільнення всієї території Донбасу" - Луганської та Донецької областей - і що росія "не поспішає".

"Ця робота триває, незважаючи на ці спроби контратак з боку української армії. Сама наша наступальна операція на Донбасі не припиняється. Вона триває, - сказав Путін. - Йде повільними темпами, але йде. Поступово, поступово російська армія захоплює нові території".

Далі путін продовжив: "Київська влада відмовилася від усіх домовленостей, і оголосили, що не добиватимуться жодних домовленостей з росією, а добиватимуться перемоги на полі бою".

"Ну, прапор їм у руки. Вони зараз саме намагаються це зробити, проводячи цей контрнаступ. Подивимося, чим це скінчиться", - сказав путін.

путін у своїй промові також націлився на Захід у виправданні вторгнення, заявивши, що "десятиліттями на Заході культивувалася ідея розпаду Радянського Союзу та розпаду класичної росії".

Додамо

Цей місяць завдав кремлю величезних стратегічних втрат.

Україна проводить активні контрнаступи на сході та півдні.

Також Україні вдалося повернути загалом 8000 квадратних кілометрів окупованої землі, заявив у середу президент України Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Новини Світу