ukenru
novu-ugodu-z-kiyivteploenergo-ukladati-ne-potribno-tsks

Нову угоду з "Київтеплоенерго" укладати не потрібно - КМДА

 • 23396 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Київським споживачам тепла і гарячої води немає потреби укладати нові договори з КП “Київтеплоенерго”. Підприємство застосувало практику публічного договору, що використовується, зокрема, у випадках, коли необхідно укласти угоду з великою кількістю споживачів. Відповідний договір опубліковано у номері 34 (5085) в газеті “Хрещатик”. Про це повідомила прес-служба КМДА, передає УНН.

“Наразі немає потреби споживачам укладати нові договори з КП „Київтеплоенерго“. Підприємство застосувало практику публічного договору, що використовується, зокрема, у випадках, коли необхідно укласти угоду з великою кількістю споживачів”, — заявив в.о. генерального директора комунального концерну “Центр комунального сервісу” Андрій Щербина.

Як повідомляється, вже у червні кияни отримають єдину квитанцію, де будуть вказані чотири блоки послуг: утримання будинків та прибудинкових територій, постачання холодної води та водовідведення, постачання гарячої води та опалення і борг за попередні періоди перед “Київенерго” (у разі наявності) за опалення та гарячу воду.

“Кияни у червні отримають рахунки за опалення і гарячу воду від „Київтеплоенерго“, однак борги перед „Київенерго“ залишаються актуальними для сплати”, — наголосили у прес-службі Центру комунального сервісу (ЦКС).

Нагадаємо, із 1 травня 2018 року постачальником послуги централізованого опалення і постачання гарячої води є комунальне підприємство “Київтеплоенерго”.

Як повідомляв УНН, борг киян за газ виріс до рекордних 4,8 млрд грн.

Українські Національні Новини

Київ