ukenru
noviy-rik-rozpochavsya-z-vosmi-vbivstv

Новий рік розпочався з восьми вбивств

 • 22695 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Протягом доби - з 31 грудня на 1 січня - в Україні було скоєно вісім убивств, а також загинуло семеро людей внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник голови Національної поліцїі України В’ячеслав Аброськін, передає УНН.

"Тільки за добу з 31 грудня 2018 року, було скоєно вісім вбивств та сім загиблих в ДТП в різних частинах нашої країни", - повідомив він.

За його словами, надзвичайно трагічним було вбивство у Вінниці, де по-звірячому була вбита ціла родина - пенсіонерка, 1953 року народження, її невістка, 1987 року народження, діти, двох та семи років. Він уточнив, слідчі затримали за підозрою у цьому злочині близького родича.

У Нікополі Дніпропетровської області, розповів Аброськін, поліцейськими за пограбування та вбивство 48-річної жінки протягом доби був затриманий 50-річний місцевий житель. "Життя жінки він оцінив у ноутбук та мобільний телефон, це й вся здобич покидька", - додав він.

У новорічну ніч, продовжив Аброськін, працівники поліції Черкащини встановили та затримали зловмисника, що 27 грудня вбив 52-річного жителя Київської області, який працював в управлінні Державного рибного господарства Києва і Київської області. Аби приховати свій злочин, він вивіз тіло вбитого до сусідньої Черкаської області.

І вже сьогодні, поінформував заступник голови Нацполіції, у Миколаївській області на автодорозі Дніпро-Миколаїв сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів Opel та Mazda. 

Нагадаємо, біля селища Казанка Миколаївської області на трасі "Дніпро-Миколаїв" зіткнулися два легкові автомобілі, внаслідок чого загинуло восьмеро людей, серед яких троє дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП