ukenru
noviy-rekord-ukrayini-katerina-sadurska-vigrala-kubok-svitu-z-fridayvingu

Новий рекорд України: Катерина Садурська виграла Кубок світу з фрідайвінгу

 • 568819 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Українська спортсменка Катерина Садурська побила національний рекорд у фрідайвінгу, здійснивши найглибше занурення глибиною 92 м. Про свій успіх вона повідомила на сторінці в Instagram, інформує УНН.

Цитата

«Чемпіон світу. Я не можу повірити. 92 м  - новий абсолютний національний рекорд України! Моє найглибше занурення! І найважче! Я розповім про це пізніше. А поки що хочу присвятити цю перемогу всім українцям, моїй прекрасній, талановитій країні! Ми можемо робити неможливе», - написала спортсменка.

Деталі

Як зазначається, нещодавно вона стала переможцем Кубка світу з фрідайвінгу «Kas Baska freediving World Cup, спортсменка досягла глибини 90 метрів. 

«І перше місце на Кубку світу з фрідайвінгу Kas Baska. Це занурення було схоже на іспит, коли я нарешті знала всі відповіді. Ніби я пережила усе погане, що було в цьому році, але просто відпустила це. Брак знань і досвіду, перетренування, тиск, велике его, війна, страх, злість, біль… усе. Це було ідеальне занурення, щоб підсумувати цей важкий сезон навчання. Тепер настав час насолодитися глибиною та зануреннями», - поділилася Катерина своїми емоціями.

Довідка

Катерина Садурська народилась у 1992 році в Миколаєві. Вона відома в Україні як спортсменка із синхронного плавання. Триразова бронзова призерка чемпіонатів світу з водних видів спорту (2013). Дворазова чемпіонка та багаторазова призерка чемпіонатів Європи з водних видів спорту. Катерина Садурська здобула срібну медаль на чемпіонаті світу з фрідайвінгу Kaş Başka, що проходив в 2021 році в Каші, у турецькій Анталії. 

Доповнення 

Анастасія Таран з Дніпра стала переможницею чемпіонату Європи з боксу серед юніорок, що пройшов у Монтезільвано.

Українські Національні Новини

Спорт