ukenru
noviy-radnik-sekretarya-rnbo-sivokho-razom-iz-komitetom-radi-obyizhdzhaye-donbas

Новий радник секретаря РНБО Сівохо разом із комітетом Ради об'їжджає Донбас

 • 13509 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Новопризначений радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сівохо разом із членами Комітету з питань прав людини, деокупацію та реінтеграції тимчасово окупованих територій бере участь у виїзному засіданні на Донбасі. Про це Сівохо повідомив у Facebook, передає УНН.

"КПВВ Новотроїцьке. Перший день виїзного Комітету ВР України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Багато зустрічей і важливих питань на сьогодні. Весь день у дорозі. Спілкування - слово дня. З військовими, з депутатами, з місцевою владою. А головне - з людьми, які їдуть туди і звідти. Усі чекають повернення нормального життя і розвитку регіону", - розповів Сівохо.

За його словами, далі політики планують оглянути зруйновані і реконструйовані будівлі у Красногорівці Мар'їнського району.

При цьому, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубинець повідомив, що члени засідання ознайомилися з процедурою перетину лінії розмежування на КПВВ "Новотроїцьке", а також дізналися у прикордонників, які проблеми виникають у цьому процесі.

Також, за його словами, члени комітету відвідали РДА Волновахи і познайомилися з проблемами району. При цьому, він зазначив, що поїздка політиків почалася з візиту до Маріуполя, де проживає чи не найбільша кількість переселенців.

Крім того, нардеп повідомив, що члени комітету вчора, 21 жовтня, відвідали Широкино і поспілкувалися з переселенцями з прифронтового містечка.

Нагадаємо, вчора, 21 жовтня, шоумен Сергій Сівохо заявив, що отримав посаду радника секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

За словами Сівохо, він буде відповідати тільки за гуманітарну політику.

Українські Національні Новини

Політика