ukenru
noviy-prezident-braziliyi-sklav-prisyagu

Новий президент Бразилії склав присягу

 • 25739 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Правий націоналіст Джаїра Больсонару сьогодні склав присягу в якості президента Бразилії, повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Больсонару звернувся до Конгресу і закликав боротися з повсюдною корупцією, а також пообіцяв "невпинно працювати, щоб Бразилія досягла своєї долі". У той же час він пообіцяв дотримуватися демократичних норм і приципів.
Він сказав, що його уряд буде керуватися обіцянками, які він дав бразильським виборцям, яким набридли високий рівень злочинності та падіння рівня життя.

"Я буду працювати не покладаючи рук, щоб Бразилія досягла своєї долі, Я обіцяю зміцнити бразильську демократію", - сказав Болсонару після присяги.

На економічному фронті новий лідер пообіцяв "створити новий дієвий цикл для відкриття ринків" і "провести важливі структурні реформи", щоб усунути бюджетний дефіцит.

Крім того, раніше Больсонару заявляв, що планує перевести посольство Бразилії в Ізраїлі з Тель-Авіва до Єрусалиму.

Нагадаємо, що Больсонару відставний офіцер, який пішов після служби в армії в політику. Його вважають шанувальником військової диктатури, що існувала в Бразилії в період з 60 до середини 80 років 20 століття.
Відзначимо, що третина потенційних членів нового кабінету Бразилії - колишні офіцери армії.

Українські Національні Новини

Новини Світу