ukenru
noviy-imac-pro-bude-osnascheniy-18-yadernim-protsesorom

Новий iMac Pro буде оснащений 18-ядерним процесором

 • 16646 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Компанія Apple презентувала нову лінійку iMac Pro, яка в 4 рази потужніша останнього продукту компанії, передає УНН з посиланням на сайт компанії.

Розробники позиціонують iMac Pro як найпотужніший комп'ютер, який коли-небудь випускала компанія. Його створили спеціально для роботи з відео і графікою.

Він відрізняється від попереднього iMac 27-дюймовий дисплеєм Retina 5K, який підтримує до 1 мільярда кольорів. Новий модельний ряд iMac Pro буде оснащуватися процесорами Xeon 8, 10 та 18 ядер.

"IMac Pro в чудовому новому корпусі "космічного сірого" кольору відкриває неймовірні можливості для редагування складної графіки, створення контенту віртуальної реальності і 3D-рендеринга в режимі реального часу", - йдеться в повідомленні компанії Аpple. 

Завдяки флеш-накопичувачам і абсолютно новій системі терморегуляції, тонкий цільний корпус iMac Pro охолоджується на 80% ефективніше, ніж раніше. Графічний процесор Vega в iMac Pro оснащений новим обчислювальним ядром наступного покоління і має до 16 ГБ вбудованої високошвидкісної пам'яті.

iMac Pro підтримує SSD-накопичувачі ємністю до 4 ТБ і до 128 ГБ пам'яті ECC. До чотирьох портів Thunderbolt 3 можна підключити до двох високопродуктивних RAID-масивів і двох моніторів 5K одночасно. Також, новий iMac Pro оснащується портом Ethernet 10 Гбіт/с, через який можна передавати дані до 10 разів швидше.

Новий iMac Pro з'явиться в продажу в грудні, а його заявлена ​​вартість від 5 тис. доларів.

 

Українські Національні Новини

Технології